הטכניון מכון טכנולוגי לישראלהטכניון מכון טכנולוגי לישראל - בית הספר ללימודי מוסמכים
   דף הבית   |   דבר הדיקן   |   הרשמה   |   טפסים   |   תיזות ומחקרים   |   מועדים חשובים   |   תכניות הלימודים   |   מידע אישי   |   מידע כללי 
  מתעניינים בלימודים
  חדשים
  לומדים
  מלגות, מעונות
  השתלמויות,לימודים וכנסים בחו"ל
  מסיימים
  International Students
  בוגרים
  בתר דוקטורנטים [פוסט-דוקטורנטים]
  מידע למנחה

הודעות

יום פתוח לתארים מתקדמים בפסיכולוגיה וכלכלה התנהגותית - 16.3.2018- יתקיים בתל אביב

 

יום פתוח לתארים מתקדמים בהנדסה כימית - 25.1.2018

 

יום מחקר למשתלמים ע"ש ג'ייקובס. בניין צ'רצ'יל - 10.1.2018 בין השעות 12:30-14:30

 

בית הספר לתארים מתקדמים מברך את 849 מקבלי תואר מגיסטר במחזור 2017. טקס הענקת התעודות יתקיים ב-5.6.2017 - באמפי ע"ש קלנר בשעה 18:30. הכניסה לבעלי הזמנות.

 

בית הספר לתארים מתקדמים מברך את 243 מקבלי תואר דוקטור (PhD) במחזור 2017. טקס הענקת התעודות יתקיים ב-29.5.2017 - באמפי ע"ש קלנר בשעה 18:30. הכניסה לבעלי הזמנות.

 

 





 


Ph.D and MS.c Theses, since 1988.


Advisor DR. Eyal Shimoni
Advisor's Email eyal.shimoni@strauss-group.com
Advisor's Home-Site  
No of theses 20
Department Biotechnology and Food Engineering
Department Web Site www.technion.ac.il/technion/food


No. Student's Name Graduation
Year
Degree Abstracts ResearchName
1 Semyonov David 2014 PhD Abstracts Developing Nano-Sized Vehicles Based on Tailored Oligosaccharides and Polysaccharides Produced by Organic and Enzymatic Synthesis
2 Richter Hadas 2012 MSc Abstracts Ultra High Temperature (UHT) Aggregation of Hydrolyzed Soy Protein Isolates (SPI)
3 Radetsky Irina 2012 MSc Abstracts Combined Encapsulation for Enhanced Bioavailability of Curcumin
4 Cohen Benshitrit Revital 2012 PhD Abstracts Molecular Complexes of Amylose for Controlled Release of Polyphenolic Bioactives
5 Moscovici Alice Maayan 2012 MSc Abstracts Enzymatic Formation of Copolymers and Block-Copolymers based on Derivatized Polysaccharides
6 Kaplun Zoya 2011 MSc Abstracts Developing a Continuous Process for Encapsulation of Omega-3 Fatty Acids in Starch Complexes
7 Niderman-Meyer Orly 2010 PhD Abstracts Adherence Mechanism of the Bacterium Vibrio cholerae to Starch Granules
8 Salzmann Nir Izhak 2009 MSc Abstracts Development of a Dry System for Oral Delivery of Insulin
9 Zakharia Imad 2009 PhD Abstracts Development of a Submicron Optochemical Probe for Near Field Scanning Microscopy
10 Ades-Waksman Hagar 2008 MSc Abstracts V-Amylose Inclusion Complexes as a Controlled Release System of Cyclic Aroma Compounds
11 Semyonov David 2008 MSc Abstracts Dry Microencapsulation and Enteric Coating of Probiotic Bacteria
12 Lesmes Uri 2008 PhD Abstracts Effects of Guest Molecules on the Structure and Functionality of Amylose-Based Nanocapsules
13 Cohen David 2007 MSc Abstracts Lectins-Biochip Fingerprint Relation to Physicochemical Properties of Gum Arabic
14 Iliassafov Lubov 2007 MSc Abstracts Loss of Crispness in Frozen Pre-fried Foods and Methods for Improvement
15 Wolf Hila 2006 MSc Abstracts The Effect of type III Resistant Starch Crystallite Structure on its Prebiotic Properties
16 Ungar Yael 2006 PhD Abstracts Degradation and Modification of Soy-Isoflavones and the Effects on their Bioavailability and Bioactivity
17 Michael Inbal 2005 MSc Abstracts Molecular Nanocapsules for Protection and Controlled Release of Anticarcinogenic Fatty Acid
18 Liezerson Shirly 2004 MSc Abstracts Effects of Ohmic Heating on the Quality of Orange Juice
19 Shamai Keren 2003 MSc Abstracts Polymorphism of Resistant Starch
20 Dimentov Anna 2003 MSc Development and Characterization of Food Grade Enteric Coating

Last updated on: Thursday ,September 29, 2022