מקצוע מידע על מקצוע : מיקרו-ננו אנקפסולציה לשחרור מבוקר - 066334

066334 - מיקרו-ננו אנקפסולציה לשחרור מבוקר
לא ינתן השנה
נקודות
זיכוי
3.0
 
עבודת
בית
פרויקט
או סמינר
מעבדה תרגול הרצאה  
3     2 2 שעות
שבועיות

קביעת הציון עפ"י מעקב במשך הסמסטר והגשת עבודת גמר.


  064118 תופעות מעבר חומר       מקצועות קדם
 
  066328 מיקרו וננואנקפסולציה במזון       מקצועות זהים


קורס מתקדם זה עוסק מיקרואנקפסולציה וננואנקפסולציה של חומרים פעילי ויישומם במערכות לשחרור מבוקר. הנושאים שילמדו כוללים: שיטות לאפיון מיקרו/ננו קפסולות, מנגנונים וקינטיקה של שחרור ממערכות אלו, אנקפסולציה של ליבה אחת - ציפוי בפילמים, חומרי אנקפסולציה ליצירת ליבות מרובות, מנגנונים וגורמים במתן רכיבים פעילים, תהליכים ליצירת מיקרו/ננו קפסולות, אנקפסולציה של חומרים, יציבות וחיי מדף, וכן יישומים של מערכות מיקרו/ננו אנקפסולציה בתרפיה ובתעשיות הפארמה והביוטכנולוגיה.

תוצאות למידה
בסיום הקורס הסטודנט יהיה מסוגל:
-להכיר מושגים חשובים בעולם האנקפסולציה
-לדעת מהם היתרונות והחסרונות של מערכות אנקפסולציה בשחרור של תרופות/מולקולות שונות והשתלה של תאים.
- להבין את הרציונל בפיתוח מערכות אנקפסולציה.
- להבין את העקרונות המנחים לבחירת החומרים/ביוחומרים להכנת הקפסולות.
- להבין מדוע יש צורך בגדלים שונים של קפסולות ומהם הפרמטרים ששולטים בתכנון ויצירה של קפסולות אלו.
- להכיר יישומים של מערכות אנקפסולציה בטיפול במחלות שונות.




ספרי לימוד
שנת הוצאה מוציא לאור מחברים ספר
2004   microencapsulation of food ingredients leatherehead food international

נערך בתאריך 29/09/2022 בשעה 10:31:22