מקצוע מידע על מקצוע : טכנולוגיה לייצור יין - 066226

066226 - טכנולוגיה לייצור יין
לא ינתן השנה
נקודות
זיכוי
2.0
 
עבודת
בית
פרויקט
או סמינר
מעבדה תרגול הרצאה  
        2 שעות
שבועיות

קביעת הציון עפ"י מעקב במשך הסמסטר ובחינה סופית.


  064322 כימיה של מזון   (   מקצועות קדם
) 125801 כימיה אורגנית ו -    


הבשלת ענבים, הכנות לבציר, עיבוד מיכני, דו-תחמוצת גפרית, מגע ציפה-קליפה, תיקוני ציפה, שמרי יין, תסיסה (תסיסה כוהלית, תסיסה תקועה, תוצרי לוואי, תסיסה מלו-לקטית), שארית סוכר, פעולות יסוד בתהליך (שפיה, ייצוב, סנון, ערבוב, שיפור, אכסון, סניטציה), התישנות, חביות עץ אלון, ביקבוק, בקרת איכות, בעיות בקלקול יין, יינות מיוחדים.




ספרי לימוד
שנת הוצאה מוציא לאור מחברים ספר
1990 wine appreciation guild y. margalit winemaking technology and operation
1971 avi pub m.a. amerine the technology of winemaking

נערך בתאריך 30/09/2022 בשעה 09:41:57