134121 -
מיקרוביולוגיה ווירולוגיה
|
|
|
|
עבודת בית |
פרויקט או סמינר |
מעבדה |
תרגול |
הרצאה |
|
|
|
|
|
3 |
שעות שבועיות |
|
קביעת הציון עפ"י בחינה סופית בלבד.
הקורס מקנה עקרונות יסוד במיקרוביולוגיה כללית. נושאי הקורס הם: מיקרוביולוגיה באספקט היסטורי, חידושים ושיטות במאה העשרים ואחת, תאים פרוקריוטים - מבנה ותפקוד, השפעת גורמים כימופיסיקליים על גידול וקיום, מיקרואורגניזמים ופיתוח מנגנוני עמידות, שונות מטבולית והשתלבות במחזור החומרים בטבע, אקולוגיה מיקרוביאלית. מבנה, תפקוד ומסלולי הדבקה של וירוסים ובקטריופאג'ים. העברת חומר גנטי בחיידקים, ספורות בקטריאליות, אבולוציה וסיסטמטיקה של מיקרואורגניזמים, מושגי יסוד בתורת החיסון, מבוא למיקרוביולוגיה קלינית.
הערות
|
ההרצאה תתקיים באודיטוריום חדר
100 |
בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון.
|
מועדי בחינות
02/2021
, 1202/2202 אביב תשפ"ב
חדר |
בניין |
שעת בחינה |
יום |
תאריך |
מועד |
300 |
הנ.מזון |
09:00-12:00 |
ב |
04.07.2022 |
א |
|
|
|
א |
23.10.2022 |
ב |
מערכת שעות לסמסטר 02/2021
, 1202/2202 אביב תשפ"ב
חדר |
בניין |
מועד |
יום |
מרצה |
תרגיל הרצאה |
מס. |
קבוצת רישום |
|
הנ.מזון |
15:30-16:30 |
ב |
פרופ' בז'ה עודד |
הרצאה |
10 |
10 |
|
הנ.מזון |
14:30-16:30 |
ה |
נערך בתאריך 28/05/2022 בשעה 17:22:46