מקצוע מידע על מקצוע : מיקרו וננואנקפסולציה במזון - 066328

066328 - מיקרו וננואנקפסולציה במזון
לא ינתן השנה
נקודות
זיכוי
3.0
 
עבודת
בית
פרויקט
או סמינר
מעבדה תרגול הרצאה  
3     2 2 שעות
שבועיות

קביעת הציון עפ"י בחינה סופית בלבד.


  064118 תופעות מעבר חומר   (   מקצועות קדם
) 064238 מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים ו -    
 
  066334 מיקרו-ננו אנקפסולציה לשחרור מבוקר       מקצועות זהים


נושאים: מיקרואנקפסולציה וננואנקפסולציה , איפיון מיקרו וננו קפסולות, מנגנונים וקינטיקה של שחרור, אנקפסולציה של ליבה אחת - ציפוי בפילמים, חומרי אנקפסולציה ליצירת ליבות מרובות, מנגנונים וגורמים במתן רכיבים פעילים, תהליכים ליצירת מיקרו וננו קפסולות, אנקפסולציה של חומרים לתעשיית המזון, הפארמה, ביואנקפסולציה, יציבות וחיי מדף.




ספרי לימוד
שנת הוצאה מוציא לאור מחברים ספר
2004 leatherhead food international per vilstrup microencapsulation of food ingredients
2007 citus books .r. arshadi ed. microspheres, microcapsules end liposomes

נערך בתאריך 08/12/2022 בשעה 21:08:24