064522 -
מבוא להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
|
|
|
|
עבודת בית |
פרויקט או סמינר |
מעבדה |
תרגול |
הרצאה |
|
|
|
|
2 |
1 |
שעות שבועיות |
|
קביעת הציון עפ"י מעקב במשך הסמסטר ובחינה סופית.
|
064519
|
מבוא לביוטכנולוגיה |
|
|
|
מקצועות מכילים
|
מהי ביוטכנולוגיה ומהי הנדסת מזון, המפגש בין מדע בסיסי למדע יישומי, תכונות של מזון והערכת מזון, התא כבית חרושת לייצור ביוכימיקליים, נקודות מרכזיות בייצור וחקר הנדסת מזון וביוטכנולוגיה, הקשר שבין מזון ובריאות, הגנום המיקרוביאלי ושימושו בתכנון חיסונים ודיאגנוסטיקה, תאים מיקרוביאליים ככלי ביוטכנולוגי, דוגמאות לתהליכי ייצור מזון וייצור ביוטכנולוגי.
נערך בתאריך 03/02/2023 בשעה 06:34:46