הטכניון מכון טכנולוגי לישראלהטכניון מכון טכנולוגי לישראל - בית הספר ללימודי מוסמכים
   דף הבית   |   דבר הדיקן   |   הרשמה   |   טפסים   |   תיזות ומחקרים   |   מועדים חשובים   |   תכניות הלימודים   |   מידע אישי   |   מידע כללי 
  מתעניינים בלימודים
  חדשים
  לומדים
  מלגות, מעונות
  השתלמויות,לימודים וכנסים בחו"ל
  מסיימים
  International Students
  בוגרים
  בתר דוקטורנטים [פוסט-דוקטורנטים]
  מידע למנחה

הודעות

יום פתוח לתארים מתקדמים בהנדסה כימית - 25.1.2018

 

יום מחקר למשתלמים ע"ש ג'ייקובס. בניין צ'רצ'יל - 10.1.2018 בין השעות 12:30-14:30

 

בית הספר לתארים מתקדמים מברך את 849 מקבלי תואר מגיסטר במחזור 2017. טקס הענקת התעודות יתקיים ב-5.6.2017 - באמפי ע"ש קלנר בשעה 18:30. הכניסה לבעלי הזמנות.

 

בית הספר לתארים מתקדמים מברך את 243 מקבלי תואר דוקטור (PhD) במחזור 2017. טקס הענקת התעודות יתקיים ב-29.5.2017 - באמפי ע"ש קלנר בשעה 18:30. הכניסה לבעלי הזמנות.

 

 





 


Ph.D and MS.c Theses, since 1988.


Advisor Professor Lesmes Uri
Advisor's Email lesmesu@technion.ac.il
Advisor's Home-Site www
No of theses 5
Department Biotechnology and Food Engineering
Department Web Site www.technion.ac.il/technion/food


No. Student's Name Graduation
Year
Degree Abstracts ResearchName
1 Yousef Joubran 2016 PhD Abstracts Impact of the Maillard Reaction on the Antioxidant Capacity of Bioactive Milk Proteins
2 Alice Maayan Moscovici 2016 PhD Abstracts Impact of Maillard Reaction on the Digestibility and Prebiotic effects of Milk Protein-Carbohydrate Mixtures
3 Carmit Shani Levi 2015 PhD Abstracts Development of Dynamic In Vitro Gastrointestinal Models and Their Application to Study Protein and Hydrocolloid Digestion
4 Tatyana David 2014 MSc
Impact of Electrostatic Deposition of Anionic Polysaccharides on Lactoferrin during Simulated Human Gastro-Duodenal Conditions
5 Paulina Ruiz-Rodriguez 2014 MSc Abstracts Characterization of Pickering O/W Emulsions Stabilized by Silica Nanoparticle and their Responsiveness to in Vitro Digestion Conditions

Last updated on: Friday ,January 19, 2018