הטכניון מכון טכנולוגי לישראלהטכניון מכון טכנולוגי לישראל - בית הספר ללימודי מוסמכים
   דף הבית   |   דבר הדיקן   |   הרשמה   |   טפסים   |   תיזות ומחקרים   |   מועדים חשובים   |   תכניות הלימודים   |   מידע אישי   |   מידע כללי 
  מתעניינים בלימודים
  חדשים
  לומדים
  מלגות, מעונות
  השתלמויות,לימודים וכנסים בחו"ל
  מסיימים
  International Students
  בוגרים
  בתר דוקטורנטים [פוסט-דוקטורנטים]
  מידע למנחה

הודעות

בית הספר לתארים מתקדמים מברך את 849 מקבלי תואר מגיסטר במחזור 2017. טקס הענקת התעודות יתקיים ב-5.6.2017 - באמפי ע"ש קלנר בשעה 18:30. הכניסה לבעלי הזמנות.

 

בית הספר לתארים מתקדמים מברך את 243 מקבלי תואר דוקטור (PhD) במחזור 2017. טקס הענקת התעודות יתקיים ב-29.5.2017 - באמפי ע"ש קלנר בשעה 18:30. הכניסה לבעלי הזמנות.

 

מפגש מתעניינים בתכנית  Start up MBA, בפק' לה. תעשיה וניהול, בניין בלומפילד, חדר 527 - 20.6.17

 

ברכות לזוכי פרס וולף לשנת תשע"ז

 

יום פתוח לתארים מתקדמים בהנדסת תעשיה וניהול - 27.03.17


יום פתוח לתארים מתקדמים בהנדסת מכונות 29.03.17

 

יום פתוח לתארים מתקדמים וכנס חוקרים בפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים - 06.04.17

 

יום פתוח לתארים מתקדמים במתמטיקה - 20.04.17

 

יום פתוח לתארים מתקדמים במדעי המחשב ובהנדסת חשמל - 26.4.17

 





 


Ph.D and MS.c Theses, since 1988.


Advisor Professor Emeritus Kopelman Ishaiah (Deceased)
Advisor's Email  
Advisor's Home-Site  
No of theses 6
Department Biotechnology and Food Engineering
Department Web Site www.technion.ac.il/technion/food


No. Student's Name Graduation
Year
Degree Abstracts ResearchName
1 Michael Uzzan 2002 PhD Abstracts Mechanisms of Effect of Microwave Heating on the Mechanical Properties of Protein-Starch Foam Systems
2 Alla Leonzini 1995 MSc
Microencapsulation of Insulin for Oral Administration By Diabetes Patients.
3 Maoz Gropper 1995 MSc
Effects of Microwave Heating on Surimi Gel Texture
4 Smadar Dror-Kats 1994 MSc
Microencapsulation of Fish Oil
5 Ido Weisman 1992 MSc
Comprehensive Kinetic Model for Accelerated Test of Brouning
6 Sharbil Habib 1990 PhD
Food Technology

Last updated on: Tuesday ,December 12, 2017