הטכניון מכון טכנולוגי לישראלהטכניון מכון טכנולוגי לישראל - בית הספר ללימודי מוסמכים
   דף הבית   |   דבר הדיקן   |   הרשמה   |   טפסים   |   תיזות ומחקרים   |   מועדים חשובים   |   תכניות הלימודים   |   מידע אישי   |   מידע כללי 
  מתעניינים בלימודים
  חדשים
  לומדים
  מלגות, מעונות
  השתלמויות,לימודים וכנסים בחו"ל
  מסיימים
  International Students
  בוגרים
  בתר דוקטורנטים [פוסט-דוקטורנטים]
  מידע למנחה

הודעות

בית הספר לתארים מתקדמים מברך את 849 מקבלי תואר מגיסטר במחזור 2017. טקס הענקת התעודות יתקיים ב-5.6.2017 - באמפי ע"ש קלנר בשעה 18:30. הכניסה לבעלי הזמנות.

 

בית הספר לתארים מתקדמים מברך את 243 מקבלי תואר דוקטור (PhD) במחזור 2017. טקס הענקת התעודות יתקיים ב-29.5.2017 - באמפי ע"ש קלנר בשעה 18:30. הכניסה לבעלי הזמנות.

 

מפגש מתעניינים בתכנית  Start up MBA, בפק' לה. תעשיה וניהול, בניין בלומפילד, חדר 527 - 20.6.17

 

ברכות לזוכי פרס וולף לשנת תשע"ז

 

יום פתוח לתארים מתקדמים בהנדסת תעשיה וניהול - 27.03.17


יום פתוח לתארים מתקדמים בהנדסת מכונות 29.03.17

 

יום פתוח לתארים מתקדמים וכנס חוקרים בפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים - 06.04.17

 

יום פתוח לתארים מתקדמים במתמטיקה - 20.04.17

 

יום פתוח לתארים מתקדמים במדעי המחשב ובהנדסת חשמל - 26.4.17

 





 


Ph.D and MS.c Theses, since 1988.


Advisor Professor Emeritus Mizrahi Shimon
Advisor's Email smizrahi@technion.ac.il
Advisor's Home-Site  
No of theses 15
Department Biotechnology and Food Engineering
Department Web Site www.technion.ac.il/technion/food


No. Student's Name Graduation
Year
Degree Abstracts ResearchName
1 Asher Shazman 2005 MSc Abstracts Examining for Possible Non-Thermal Effects in the Microwave Oven
2 Michael Uzzan 2002 PhD Abstracts Mechanisms of Effect of Microwave Heating on the Mechanical Properties of Protein-Starch Foam Systems
3 Yoav Livney 2002 PhD Abstracts Mechanisms of Swelling and Contraction of Non-Ionic Hydrophilic Polymer Gels in Presence of Low Molecular Weight Co-Solutes
4 Iftah Katz 1999 MSc
The Use of Fluorescence Probes in Polymer- Surfactants Systems
5 Maoz Gropper 1999 PhD
The Phase Separation Mechanism of Whey Protein in Dextran Containing Solutions
6 Myriam Bouhnik 1999 PhD
Interactions Between Polyelectrolytes and Surfactants
7 Sigal Eichler 1997 PhD
Shrinkage Processes in Foods During Dehydration
8 Amnon Abramov 1996 MSc
Stability of Enteric Coated Ascorbic Acid in Aqueous Phase
9 Eyal Ben-Yoseph 1996 MSc
Optimization of Thermal Process for High-Value Food Products
10 Alla Leonzini 1995 MSc
Microencapsulation of Insulin for Oral Administration By Diabetes Patients.
11 Maoz Gropper 1995 MSc
Effects of Microwave Heating on Surimi Gel Texture
12 Maria Tadmor 1995 MSc
The Interaction of Bile Salts with Soluble Dietary Fibers
13 Myriam Bouhnik 1994 MSc
Swelling Properties of Neutralized Hydrogels
14 Ido Weisman 1992 MSc
Comprehensive Kinetic Model for Accelerated Test of Brouning
15 Sharbil Habib 1990 PhD
Food Technology

Last updated on: Monday ,October 23, 2017