הטכניון מכון טכנולוגי לישראלהטכניון מכון טכנולוגי לישראל - בית הספר ללימודי מוסמכים
   דף הבית   |   דבר הדיקן   |   הרשמה   |   טפסים   |   תיזות ומחקרים   |   מועדים חשובים   |   תכניות הלימודים   |   מידע אישי   |   מידע כללי 
  מתעניינים בלימודים
  חדשים
  לומדים
  מלגות, מעונות
  השתלמויות,לימודים וכנסים בחו"ל
  מסיימים
  International Students
  בוגרים
  בתר דוקטורנטים [פוסט-דוקטורנטים]
  מידע למנחה

הודעות

מתעניינים בלימודים »   יחידות אקדמיות, תכניות לימודים, סילבוסים ומנחים »   הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון »

סילבוס מקצועות בפקולטה - הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון     חיפוש מקצעות ב- Goggle


מערכת שעות ניתן בסמסטר ניקוד שם מקצוע מספר מקצוע

ב    6 פרויקט איג'ם   66011  

    2 איוד וייבוש בעיבוד מזון   66112  

ב    2.5 מבוא לדינמיקה ובקרת תהליכים   66120  

    3 אריזת מזון תרופות ומוצרים ביולוגיים   66217  

א    2 טכנולוגיה לייצור יין   66226  
מערכת שעות ב    2.5 הערכת מזון באמצעות החושים   66230  
מערכת שעות ב    2.5 הערכת חיי מדף של מזון ותרופות   66237  

א    2.5 אבקות - מדע וטכנולוגיה   66243  
מערכת שעות ב    2 איכות הסביבה ותעשיית המזון   66246  

א    2 חומרים מתקדמים לבוטכנולוגיה ומזון   66247  

ב    2 ריאולוגיה-עקרונות ויישומים   66248  

א    2.5 אמולסיות במזון ובביוטכנולוגיה   66329  

ב    2 מיקרוביולוגיה ביוטכנולוגית   66411  

    2 מקרוביולוגיה של פתוגנים   66418  
מערכת שעות ב    2.5 תהליכי הפרדה והשבה בביוטכנולוגיה   66505  

ב    2 ביוטכנולוגיה של תאים אנימליים   66513  

ב    2 מעבדה בביוטכנולוגיה מולקולרית   66516  
מערכת שעות ב    3 טכנולוגיות גנטיות מתקדמות   66517  

א    2 הנדסת רקמות   66521  
מערכת שעות ב    2 ביוטכנולוגיה של פפטידים   66524  

א    2.5 יזמות בביוטכנולוגיה   66525  

א    3 ביולוגיה סינתטית   66526  
מערכת שעות ב    2 תזונה מונעת היבטים בריאותיים   66605  

    2 מזון פונקציונלי נוטרסיאוטיקלים תוספי מזון ותזונה   66613  

א+ב    1 פרויקט מיוחד   68006  

א+ב    5 סמינר מתקדם בהנדסת מזון   68009  

ב    3.5 מבנה ותכונות מזון וחומרים ביולוגיים   68238  

א    3 תהליכי יסוד בביוטכנולוגיה   68509  

ב    2.5 שיטות אנליטיות חדישות בביוטכנולוגיה   68512  

‏יום שישי ‏28 ‏אפריל ‏2017,הדף עודכן לאחרונה ביום שישי